Contactadvertentie / Contactadvertenties / Kontaktadvertentie / Kontaktadvertenties
Onderwerpen:  

.............................................
Love Plaza: Contactadvertenties
..............................................
Huwelijksbureaus
..............................................
Telefoonlijnen
..............................................
Internet Liefde
..............................................
Partner Uit Polen of Thailand
..............................................
Contactadvertenties
..............................................
Een Aantrekkelijke Partner?
..............................................
Wie is De Relatieman
..............................................
HOME
..............................................


Bedankt Relatieman
Doordat ik hier een site vond voor het zetten van een eigen (gratis) contactadvertentie, ben ik in aanraking gekomen met mijn verloofde.
Handige Tips
Door de tips op deze site ben ik veel beter voorbereid geweest om een leuke partner te zoeken en te vinden. Ik was vooraf veel te naief.
Niet opgeven
Ik herkende zoveel op deze site. Al die teleurstellingen. Maar ondanks dat heb ik niet opgegeven en heb nu contact met een leuke jongeman.

Klik hier en vind de partner voor het leven:

In de krant kom je regelmatig, en dan met name op zaterdag, vele contactadvertenties tegen. Je betaalt klauwen met geld om jezelf in drie regels (of meer) voor te stellen en te hopen dat je een reactie krijgt. In het verleden heb ik er een gezet. Resultaat: twee reacties van dames die, qua leeftijd, mijn moeder hadden kunnen zijn. Tja, worden advertenties dan zo slecht gelezen of zijn er mensen die echt op iedereen schrijven?

Reageren op een advertentie is ook interessant. Heb ik ooit gedaan. Het lijkt alsof je schrijft naar een Nederlandse dame en je krijgt vanuit Thailand een brief met foto. Het is niet een handgeschreven brief maar een getypte (lees: gecopieerde) brief. Daarna volgt al snel een volgende met de vraag waarom je niet terugschrijft. En daarna, als je hebt teruggeschreven, volgt een standaard (jawel, alweer een standaardbrief) waarbij op geen enkele wijze wordt ingegaan op wat jezelf hebt geschreven of in zulke vage bewoordingen dat het naar iedereen gestuurd had kunnen worden die iets had gestuurd. De foto's worden frivoler, tot je op een gegeven moment echt wel naar naaktfoto's zit te kijken. Nou, ik was niet op zoek naar een sexslaaf.

Reageer je later, op een nieuw adres, weer eens (ondanks die vreemde ervaring) op zo een advertentie, krijg je weer een brief uit Thailand, maar van een andere mevrouw (qua naam). De brief en de foto zijn echter exact hetzelfde. Dit moet oplichting zijn...

Je begrijpt dat ik het medium krant dus helemaal niet meer zag zitten. Maar mijn vader nog wel, die dacht: laat ik er eens een voor zoonlief opstellen. (Nou, je wordt bedankt!) En had vadertje sukses? Lees verder...

Er kwamen drie reacties op, een van een dame uit Curacao die nu in Eindhoven woonde (verdomd, dezelfde mevrouw die ook reageerde op de eerste advertentie die ik ooit zelf had gezet. En ja hoor, het was een dezelfde veel te oude vrouw). Een jongedame uit Limburg die een foto van haar poesje mee had gestuurt (en dan bedoel ik niet haar huisdier). Mijn pa had dus beide reacties in de prullenbak gedaan. En een wel leuke reactie. Een vlotte jongedame van 30 met een normale baan. Goed geschreven bericht. Het leek veelbelovend. Een telefoonnummer om te bellen. Wat volgde was een leuk spontaan gesprek, weliswaar kort (weet ik wat te verwachten) ze nam zelf het initiatief tot het maken van een afspraak (prima een dame met initiatief). Ze woonde in Arnhem maar haar ouderlijk huis was vlakbij mijn woonadres. Je kon het haast niet beter verzinnen. Maar helaas, ook uw Relatieman moet wel eens met vakantie. En dat betekende dat de gemaakte afspraak wat weekjes vooruit geschoven moest worden. En dat zijn de momenten dat je kan nadenken over iets wat je eerst spontaan hebt gedaan. Ik belde voor de bevestiging en ze zag er vanaf. Wat bleek? Een vorige relatie was nog niet zo lang geleden uitgegaan en dat droeg ze blijkbaar nog steed bij zich. Zoals ik al zei, ik ben erg goed in het niet vinden van de juiste partner. Want ziet het er op papier echt prima uit, blijkt in de praktijk dat er nog een stuk geschiedenis aan vast hangt met als strekking: het had niet zo bedoeld mogen zijn.

Kom je meteen op het risico dat je loopt als je iemand ontmoet die al wat relaties achter de rug heeft. Die gaat vergelijken en haalt alle positieve punten van voorgaande partners naar boven en wil dat in de nieuwe partner. En wil geen negatieve punten van vorige partners. Je wordt dus nog kritischer dan daarvoor. En dat maakt de zoektocht er niet gemakkelijker op. En wil jij luisteren naar al die verhalen van vorige partners die dit beter konden dan jij of dat leuker deden ("Ja, maar hij deed ... altijd voor mij"). Nou nee, dank je feestelijk.

Zijn er trouwens mensen met bijzondere eraringen aangaande contactadvertenties uit de krant, laat het me even weten! (Alles lekker anoniem, doe ik ook!)

Klik hier en vind de partner voor het leven:
Update: 3 augustus 2005 - Copyright, De Relatieman