LEER JE PARTNER KENNEN VIA DE TELEFOON
Onderwerpen:  

.............................................
Love Plaza: Contactadvertenties
..............................................
Huwelijksbureaus
..............................................
Telefoonlijnen
..............................................
Internet Liefde
..............................................
Partner Uit Polen of Thailand
..............................................
Contactadvertenties
..............................................
Een Aantrekkelijke Partner?
..............................................
Wie is De Relatieman
..............................................
HOME
..............................................


Bedankt Relatieman
Doordat ik hier een site vond voor het zetten van een eigen (gratis) contactadvertentie, ben ik in aanraking gekomen met mijn verloofde.
Handige Tips
Door de tips op deze site ben ik veel beter voorbereid geweest om een leuke partner te zoeken en te vinden. Ik was vooraf veel te naief.
Niet opgeven
Ik herkende zoveel op deze site. Al die teleurstellingen. Maar ondanks dat heb ik niet opgegeven en heb nu contact met een leuke jongeman.

Klik hier en vind de partner voor het leven:

Al geprobeert een partner te vinden via een betaallijn van de PTT? Een 'fout' bedrijf uit Rotterdam probeert haar service aan te bieden. Op zich lijkt er niets mis met dit bedrijf. Je spreekt een advertentie in (hou het kort want je betaalt 50 cent per minuut, of meer!!!) en dan controleer je of anderen een reactie hebben ingesproken. Een soort emailen per telefoon.

Nou komt het: dames mogen gratis bellen en krijgen punten als ze veel reacties krijgen. De lijn staat in directe verbinding met een babbellijn. De dames moeten mannen aan de lijn zien te houden. Dus je betaalt 50 cent en denkt dat je met een serieuze jongedame te maken hebt. Maar het blijkt slechts een telefoonjunkie met prettige stem die er op uit is dat je lang met haar babbelt, zodat ze punten krijgt haar eigen babbelbox op diezelfde lijn te openen. De telefoonjunkies houden om de zoveel tijd bijeenkomsten en blijken dan mensen te zijn die je liever hoort dan ziet.

Het bedrijf werkt dus zo in de hand dat je dus flink genaait wordt. (Al ooit afgevraagt waarom 's avonds op RTL en SBS van die reclames zijn met hitsige jonge vrouwtjes die met 'jou' in kontakt willen komen? Die zijn dus nooit gericht op vrouwen, want die lezen de Yes en Cosmopolitan waarin de gratis nummers staan, of eventueel RTL text). Pas ook op met advertenties op internet waarbij je een betaalnummer 'mag' bellen. Zelden zijn de foto's bij de internetpagina van de betreffende jongedame (mocht ze al bestaan). Je wordt 10 minuten aan het lijntje gehouden, want als je 5 minuten of langer belt gaat het meisje geld verdienen.

Een wel heel erg foute site hierbij is DatingNet. Daar mag je je advertentie plaatsen en hopen dat er prettige jongedames reageren. Maar je mag ook zoeken in het bestand dames. Welnu, in dat bestand zitten overdadig veel nymfomane jongedames. Voorzien van een foto willen ze dat je hen belt want ze duiken met een ieder het bed in (zo wordt beweerd!). Als je dan met de rechtermuisknop enkel alleen hun foto bekijkt blijkt dat de foto van een zogenaamde pornografische site komt. Ik dacht niet dat het dus om authentieke foto's ging. Zoals ik ben, ben ik mijn beklag gaan doen bij de webmaster van die verkeerde site.

Ik schreef Datingnet het volgende: Als ik zo jullie site bekijk kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat het riekt naar nepperij. Net als die 06-lijnen waarbij vrouwen bonuspunten (dan wel inkomsten) krijgen door mannen voor het lapje te houden. Jullie presenteren je als een datingsite, en wat zie je, foto's die her en der van servers worden gejat met allerlei vunzigheden. Het zal de labiele man misschien aanspreken die vervolgens denkt de dame op de foto te bellen (a veel te veel geld per minuut). Maar charmant is het allemaal niet te noemen...

En wat krijg ik voor reactie? (Van eigen commentaar voorzien!) Relatieman toch, wat een vooroordelen. Sorry lui, maar ik heb die site gecontroleerd, dus is er geen sprake van enig vooroordeel! Na het lezen van je url zag ik dat je een echte relatieman bent! Mooi, dan zijn we het daar over eens! Natuurlijk heb je in sommige gevallen best wel gelijk maar om nu over heel de relatiebemiddeling van 06 lijn tot Polen gefrusteerd je gal te spuwen vind ik niet echt fair. Juist, in jullie geval heb ik gelijk! Ik klaag trouwens niet over de hele relatiebemiddeling, ik zeg ook dat er goede dingen zijn, maar wil waarschuwen voor de zakkenvullers. Niemand verplicht jou om hier aan deel te nemen. Dat moest er nog eens bijkomen! Je hebt verstand genoeg om te relativeren. Garanties bestaan niet in de liefde en het leven! Ooit van een levensverzekering gehoord? Tot slot nog even over datingnet, de meest succesvolle datingsite van dit moment En ik maar denken dat dat die site van American Singles is! wellicht dat er sommige dames zijn die mischien niet echt zijn?, wellicht, ik neem aan dat jullie bevooroordeelt zijn. Als webmaster zou je toch best je eigen site eens mogen controleren. blijven er toch genoeg over die wel opzoek zijn naar een leuke vent. Jij haalt ze er, met je ervaring, vast wel tussenuit? Juist, die zonder 06/0900-nummer of vieze plaatjes.Succes. Mijn dank is groot, maar toch ga ik niet bij jullie op zoek want jullie promoten toch het gebruik van die betalen per minuut telefoonlijnen! P.S. http://www.dating.nl is geen haar beter, zou me niet verbazen als het van dezelfde lui is!

In het begin melde ik al dat het idee van het bedrijf uit Rotterdam op zich best interessant lijkt (Zie hier: ik ben positief!). Het kan dus zijn dat je wel een dame aan de lijn krijgt die geinteresseerd lijkt. Denk dan eens na: welke dame gaat via de telefoon op zoek naar een fijne vriend?... Is er al een horror-beeld ontstaan. Welnu, dat beeld zit niet ver van de waarheid af. De meeste zijn verkoopstertjes of verpleegstertjes met kindertjes. Ben je op zoek naar een partner, krijg je een gezin. Nou, dank je feestelijk. Ooit gehoord van het begrip: lelijk als de nacht. Nou de nacht is heilig bij de dames die je er aantreft. Blijk je telefonisch misschien wel leuk je kunnen praten, blijkt dat er voor een bepaalde 'klik' toch wel meer nodig is. Je spreekt bij de dame in kwestie af en binnen drie minuten zit je je al te ergeren aan de burgertruttigheid van het interieur (grenen meubels!) of het door de tandarts niet recht gezette gebit. Vraag jezelf af of je zo graag een partner wil dat je er alles voor over hebt. Als een mooie stem de meest fraaie kwaliteit is die je bezit is dat niet een reden voor mij om serieus te gaan worden.

Klik hier en vind de partner voor het leven:

Update: 3 augustus 2005 - Copyright, De Relatieman